Ibika


Julius de Geyterstraat 216 2020 Antwerpen
0496 34 65 07 Klik om te bellen

Over Ibika

Ibika steunt op jarenlange familiale ervaring in meubelbouw, interieurontwerp, maat- en schrijnwerk.

Een sterk verbonden familie bedrijf dat zowel kleine als grote projecten realiseert.
Van meubels tot nieuwbouw en renovatiewerken waarbij we rekening houden met het bestaand schrijnwerk. Eveneens voorzien wij ook meubels en interieur ontwerpen op maat in samenwerking met onze interieurarchitect.

Door het maken van gedetailleerde technische plannen, zorgen wij ervoor dat elke klant een individuele oplossing krijgt. Als meubelmakers vinden wij het een stimulerende uitdaging om los van standaardmaten en voorgefabriceerde oplossingen, een slim ontwerp te creëren. Door onze ervaring met schrijnwerk, renovatie en inrichting hebben we een goed inzicht in alle soorten houtafwerking.

Daarbij plaatsen wij ook Mortex, een waterbestendige decoratieve afwerklaag die slechts enkele millimeters dik is waardoor deze op diverse ondergronden kan worden aangebracht. Ideaal voor renovatiewerken. Maar ook voor meubels of decoratie is deze bekleding perfect. Onze plaatsers zijn erkend bij Bealinternational.

Detaillering, zorgvuldige afwerking & technische perfectie onderscheid ons in het vak. Met onze eigen inzichten en vak bekwaamheden hebben we bij Ibika een breed creatief vermogen. Met onze enthousiasme proberen wij de klant zo goed mogelijk te helpen bij het maken van zijn keuzes en zorgen we voor de beste realisaties en afwerkingen.

Voor meer informatie kijk gerust op onze website of stuur ons een berichtje.


info@ibika.be
www.ibika.be

Ibika steunt op jarenlange familiale ervaring in Mortex, meubelbouw, interieurontwerp, maat- en schrijnwerk

Foto's

Keuken en Mortex

Ibika in het kort

Soort(en) meubilair

Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Interieurontwerp
Meubelreparatie

Team

Onze locatie

Logo Ibika

Ibika

Ibika


Julius de Geyterstraat 216 2020 Antwerpen
0496 34 65 07 Klik om te bellen