Meubelmakerij Ceulemans


Industriestraat 12 2500 Lier

Over Meubelmakerij Ceulemans

Waarom is Meubelmakerij Ceulemans de beste keuze voor jou?

MEUBELMAKERIJ CEULEMANS uit Lier is de voorbije 15 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat voor het maken van tijdloze interieurs van hoogstaande kwaliteit. Samen met een team van 11 vakmensen verzorgen de zaakvoerders Wesley Ceulemans en Annelore Adriaensen de dagelijkse leiding van het bedrijf.

Meer over Meubelmakerij Ceulemans:

Een modern tv-meubel of een volledige landelijke inrichting van een zaak, alle werken worden met dezelfde degelijkheid en oog voor detail uitgevoerd. De zaakvoerders staan garant voor een persoonlijke begeleiding van bij bespreking van de werken (stijl & materialen, kostprijs, uitvoeringstermijnen edm) tot de administratieve afhandeling. Bij goedkeuring van de offerte worden de werken uitgetekend en de meubels vervaardigd in eigen atelier door vakkundige schrijnwerkers. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen (massief hout, fineer, melamine, laminaat, mdf of Krion/Hi Macs) en een modern machinepark.

Wat kan Meubelmakerij Ceulemans je bieden?

Ceulemans is uw meubelmaker & schrijnwerker voor al uw projecten op maat sinds 2001. Wij bieden maatwerk aan voor o.a. keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers, dressings en kantoor- & winkelinrichting.

Wie gingen je voor?

Particulieren, bedrijven, architecten kunnen bij ons terecht voor kasten op maat voor in een badkamer, woonkamer, bureau en dressing tot de volledige inrichting van keuken, kantoor en winkel. Maar ook voor het leggen van parket of buitenschrijnwerkerij zoals een carport, gevelbekleding, daktimmer, ramen en deuren kunnen klanten bij ons terecht. Bij nieuwbouw- & renovatieprojecten nemen wij graag de zorgen van planning en organisatie van de klant over. Hierbij werken we samen met een professioneel team bestaande uit o.a. een schilder, elektricien, loodgieter, bezetter en vloerder.

Meubelmakerij Ceulemans in het kort

Soort(en) meubilair

Dressings
Kantoormeubelen
Keuken- en badkamermeubelen
Meubelen op maat
Speciale meubelen
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Meubelreparatie
Meubelrestauratie

Onze locatie

Logo Meubelmakerij Ceulemans

Meubelmakerij Ceulemans

Meubelmakerij Ceulemans


Industriestraat 12 2500 Lier