Oak Constructions


Kwagatstraat 26 8020 Ruddervoorde
+32 495 32 98 39 Klik om te bellen

Over Oak Constructions

Waarom is Oak Constructions de beste keuze voor jou?

De interieurbouwer voor maatwerk in Franse eik, lariks en Belgische populier. Specialiteit: maatwerk tafels uit massief hout. Uniek oog voor detail met een hoge graad van afwerking. Oak Constructions gebruikt alleen ecologische producten voor de bescherming van uw meubel.

Meer over Oak Constructions:

Uw idee komt tot leven in samenwerking met de lokale jhoutleveranciers. Ik kies het hout zelf uit. De uitwerking doe ik met de grootste zorg, de afwerking met de beste kwaliteit in producten, duurzaam en ecologisch. Ook voor het onderhoud van uw meubels bied ik een oplossing aan. Ik behandel uw meubel bij u thuis en maakt het weer als nieuw.

Wat kan Oak Constructions je bieden?

Op zoek naar een uniek meubel, vervaardigd uit kwalitatief hout, afgewerkt met het grootste oog voor detail en milieuvriendelijke producten? Dan moet je bij Oak Constructions zijn.

Wie gingen je voor?

Mijn atelier ligt in Ruddervoorde, nabij Brugge. Oak Constructions levert aan klanten in de hele Vlaamse regio. Ik bied een dienst na verkoop aan waarbij ik tot 2 keer per jaar uw uniek meubelstuk opnieuw kom behandelen, zo blijft het als nieuw, jaar in jaar uit.

Oak Constructions in het kort

Soort(en) meubilair

Kantoormeubelen
Meubelen op maat
Woonmeubelen

Diensten

Interieurbouw
Meubelrestauratie

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Oak Constructions

Oak Constructions

Oak Constructions


Kwagatstraat 26 8020 Ruddervoorde
+32 495 32 98 39 Klik om te bellen